Home

jan 30, 2017

Line-up Hofbal 2017


De line-up voor het Hofbal 2017 is bekend!
Klik hieronder voor meer!

Hofbal 2017: een zilveren jubileum!

www.hofbal.nl

 

Zilveren jubileum


Wat een line-up!
Over een maand is het zover. Het Hofbal bestaat dan exact 25 jaar. Op 24 februari barst het grootste gala uit de omgeving los…en het wordt Nijmegen op zijn best! De line-up voor dit jubileum is werkelijk om van te smullen. Wil je weten welke topartiesten wij hebben weten te strikken? Lees dan snel verder.
 
Meer, meer, meer…

Omdat het feest is, is er dit jaar nog veel meer te beleven dan het hoofdpodium. Want naast de grote feestzaal, is er dit jaar ook een tweede deel waar we een feestje gaan bouwen: The Piano Nightclub. De topband Piano & Co houdt hier een fantastische live requestshow. Ook is er een complete foodplaza met diverse Nijmeegse ondernemers waar je heerlijk kunt genieten en netwerken. Je kiest dus zelf waar je het feestje viert met al je collega-ondernemers uit Nijmegen.

Waarom je dit Hofbal niet mag missen
Al jaren sponsort Peeman Dranken het Hofbal. Als hoofdsponsor hebben zij steeds weer een zeer belangrijk aandeel in de totstandkoming van dit unieke gala. Daarnaast hebben ze met hun oeroude Nijmeegse drankenhandel een werkelijk prachtig verhaal. Wij vroegen eigenaar Stijn Gerrits naar zijn ervaringen. Én… we legden hem enkele lastige keuzes voor. Lees hier het interview.
 
En dan nu die artiesten

Waarom je het Hofbal nog meer niet mag missen? Juist…de artiesten! Samen met de Holland Entertainment Group kwamen wij tot de volgende spectaculaire line-up:
 
Romy Monteiro:
bekend van The Bodyguard

Maan: winnares van The Voice of Holland
Sesam Sensation: dé succesband van vorig jaar
Roots 21: een totaal nieuwe muzikale verrassing
Ben Liebrand: Nijmeegs trots in de 90s dj-scene
 
Golden Ticket

Ook dit jaar zit er tussen alle tickets weer een Golden Ticket verstopt. Heb jij dit ticket? Dan krijg je een compleet verzorgde dag, waarbij je met partner een complete VIP-behandeling krijgt. Helemaal gestyled word je opgehaald met luxe vervoer. Na afloop volgt een overnachting in een hotel op steenworp afstand van De Vereeniging. Het Golden Ticket wordt beschikbaar gesteld door Rabo Vermogensmanagement.

Voor én door Nijmeegse ondernemers
Je leest het: het zijn de ondernemers uit Nijmegen die als partner/sponsor dit ondernemersgala mogelijk en uniek maken. Alleen ondernemers die partner zijn, kunnen aan kaarten komen. Ben je nog geen partner? Dan is deze 25e natuurlijk wel het moment om aan te haken. Join the club en we garanderen je dat je het er dubbel en dwars uithaalt! 


 


 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 

Pagina 1 van 9  > >>

jul 10, 2017
Uiteraard is onze winkel tijdens de 4daagse geopend!
jul 5, 2017
Lees hier een paar leuke feitjes over de Nijmeegse Vierdaagsefeesten.
jul 5, 2017
Lees hier een paar leuke feitjes over de Nijmeegse Vierdaagse.