Het Nijmeegsche hofbal

evenement Het Nijmeegsche Hofbal - Peeman Dranken

Het Nijmeegsche Hofbal, het grootste gala van Nijmegen en omstreken. Tijdens dit evenement wordt er een licht- en geluidshow gehouden en staan er een aantal top-artiesten klaar om de bezoekers een avond van hun leven te geven! Peeman Dranken heeft een groot aandeel in dit evenement, Peeman Dranken is namelijk de hoofdsponsor van het Nijmeegsche Hofbal! Ook dit evenement is een groot succes. Kijk voor meer informatie, foto’s en voor een voorproefjes op www.hofbal.nl.

Dinner in the Sky

Evenement Dinner in the Sky - Peeman DrankenDe Nijmeegse Juniorkamer kwam met het idee om op een speciale manier geld in te zamelen voor het Ronald McDonald huis in Nijmegen. Een wel heel speciale manier! Combineer dineren met een hoogwerker en je krijgt het fenomeen: ‘Dinner in the sky’. Op 1 mei 2015 heeft kok Paul Appelhof een driegangenmenu voor 176 gasten geserveerd. In groepen van 22 man konden deze gasten plaatsnemen aan een tafel die door middel van een hoogwerker 50 meter de lucht in werd gehesen. Het etentje duurde 45 minuten.

Peeman Dranken was ook van dit evenement de hoofdsponsor. De opbrengst van ‘Dinner in the sky’ kwam volledig ten gunste van het Ronald McDonald huis in Nijmegen.

Supercup Nijmegen

 

Evenement Supercup Nijmegen - Peeman Dranken