De Peemankeetjes. Kent u ze nog? Die kleine kiosken in chaletstijl op bijna iedere hoek van de straat in Nijmegen; hét trefpunt voor drank, tabak en genoeg leesvoer?

De Peemankeetjes zijn de start geweest van een lange historie, de historie die ervoor heeft gezorgd dat Peeman Dranken nu niet meer weg te denken is uit de drankhandel business. Peeman Dranken levert hierdoor nu aan particulieren en aan horecaondernemingen door heel Nederland.

Rond 1900 begon J. A. Peeman in Nijmegen een drankenhandel en drankenfabriek. In 1908 werd dhr. Peeman zelf hoofdagent van de Amstelbrouwerij. De huidige eigenaar Stijn Gerrits is in 2005 begonnen aan de overname van Peeman Dranken. Stijn Gerrits komt uit een ondernemersgezin en heeft tot op de dag van vandaag een grote passie voor het vak.

Benieuwd naar het ontstaan of naar foto’s van de Peemankeetjes? Lees hier over de ontwikkelingen van deze keetjes die gezorgd hebben dat Peeman Dranken op de kaart is gezet. Voor een uitgebreide versie kunt u ook terecht op www.peemankeetje.nl.